De Compliance Officer op afstand voor een volledige ontzorging

Cotembo en BrightStone Group bundelen hun krachten om een complete KYC (Know Your Customer)-oplossing te bieden die niet alleen voldoet aan de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft), maar organisaties ook voorziet van expertise en operationele ondersteuning.


Met diepgaand inzicht op het gebied van KYC en uitgebreide ervaring met verplichte Wwft-onderzoeken, begrijpt BrightStone Group als geen ander de complexiteit van deze processen. Het expertisecentrum voorziet klanten van specialistische kennis en ondersteuning, en gaat verder dan traditionele consultancy.

In de praktijk ervaren klanten de verplichte Wwft-onderzoeken vaak als extra belasting op hun takenpakket, uitgevoerd in uren die beter ingezet kunnen worden voor directe cliëntgerichte activiteiten. BrightStone Group optimaliseert dit proces met het 'KYC as a Service'-model, waarmee organisaties volledig worden ontzorgd bij Wwft-verplichtingen en waarbij gespecialiseerde professionals zorgdragen voor de opvolging. Organisaties hoeven hierdoor geen interim- of gedetacheerde collega aan te trekken voor KYC-werkzaamheden. Dit betekent niet alleen een kostenbesparing, maar verzekert organisaties ook van onafhankelijk advies en een uitgebreid expertise palet.

BrightStone Group’s KYC Expertisecentrum: Slim Ontzorgen en Optimaliseren

Cotembo biedt een platform als totaaloplossing voor het gehele KYC-proces, terwijl BrightStone Group met haar expertise klanten helpt bij de analyse, opvolging en operationele ondersteuning vanuit het nieuwe KYC Expertisecentrum.

Met één druk op de knop wordt vanuit het platform het KYC Expertisecentrum geïnformeerd om zo tweedelijns support te leveren op gevonden risico's waardoor de interne Compliance Officer ontlast wordt. Uiteraard volledig afgestemd op en in lijn met het kantoorbeleid.

Ontdek de voordelen en mogelijkheden..

Neem contact met ons op en we vertellen hoe wij jouw kantoor kunnen helpen.

Neem contact op

1.

Operationele uitvoering van KYC-onderzoeken

2.

Expertise en advies op afstand bij inhoudelijke vragen

3.

Continuïteit op momenten dat het binnen de eigen organisatie te druk is

4.

24/7 bereikbaarheid als betrouwbare sparringpartner

De totaaloplossing die helpt

clientacceptatie eenvoudig

te maken

Neem contact met ons op