Dave Ingeveld Cotembo

Dave Ingeveld

Founder / CEO

De jarenlange ervaring in meerdere rollen binnen databedrijf Company.info heeft Dave de kans gegeven om bij diverse organisaties en sectoren een kijkje te nemen achter de schermen: van de grootste bank van Nederland tot aan een klein advocatenkantoor plus alles wat daar tussen zit. Hij is betrokken geweest bij vele data integratie projecten ten behoeve van KYC en heeft tevens middels remediation trajecten bij talloze organisaties de CDD op orde gebracht.

Samen met zijn vrouw Daisy en hond Teun woont hij in 's-Hertogenbosch en samen hebben zij een voorliefde voor ochtenden, sporten en ontdekken (waaronder veel crossfit, landen, boeken, cultuur en keukens). Naast Cotembo is hij tevens wekelijks te vinden bij Dierentehuis 's-Hertogenbosch

Share on LinkedIn

Rob van de Plassche

Co-Founder

Rob heeft ruime ervaring in de wereld van software. Hij was onder andere directeur van softwarebedrijf MRE, dat later onderdeel is geworden van Wolters Kluwer. In 2005 is hij Berkeley Bridge gestart, een onderneming die een low code platform ontwikkeld heeft waarin kennis omgezet wordt in beslisbomen. De software wordt ingezet in onder andere de juridische sector, overheid en zorg. Na 16 succesvolle jaren is Berkeley Bridge verkocht aan de xxllnc groep.

Rob woont deels in Amersfoort en deels in Spanje en heeft een passie voor sport en de mediterrane keuken (Ottolenghi in het bijzonder).


Karin de Jong

Karin de Jong

KYC Proces Expert / Co-Owner

Karin is KYC Proces Expert bij The KYC Company en mede-eigenaar van Cotembo.

Zij heeft sinds 2007 ervaring opgebouwd met proces(re)design van bancaire processen. Sinds 2014 heeft zij KYC processen ingericht voor de banken ING, Triodos en InsingerGilissen en sinds 2022 ook voor de klanten van Cotembo in financieel advies, advocatuur en accountancy. Karin is in staat de volledige KYC procesketen van Onboarding via Review tot Offboarding in te richten op een manier die zowel compliant als maximaal klantvriendelijk is. Deze kennis heeft zij ook kunnen omzetten in de ontwikkeling van het Cotembo platform.

Karin woont in Eemnes met haar twee honden. Ze is dan ook veel te vinden in het bos of op de hei. Ook is ze aan het trainen voor de marathon van New York (zou dit dan haar laatste marathon zijn….?).


Bert Schipper

Programma Manager / Co-Owner

Bert is Programma Manager bij The KYC Company en mede-eigenaar van Cotembo.

Na een loopbaan bij Accenture, Capgemini Consulting en zijn eigen organisatie-adviesbedrijf, heeft hij zich sinds 2014 helemaal gefocust op het vakgebied Know Your Customer. Als eindverantwoordelijke programma manager en adviseur van de directie heeft hij ING, Triodos en InsingerGilissen geholpen om te voldoen aan de hoge eisen van de toezichthouder DNB. De hier opgedane ervaringen zijn omgezet in de ontwikkeling van het Cotembo platform.

Bert heeft vier studerende kinderen en woont in Driehuis aan de rand van het bos, de duinen en de zee. Hij beweegt zich graag in de natuur en hij geniet van de zon en vakanties in de bergen. Zijn passies zijn klimmen op de racefiets en skiën, inclusief alle gezelligheid die daarbij hoort.


Lisanne Alles

Lisanne Alles

KYC Specialist

Lisanne is KYC Specialist bij The KYC Company.

Zij heeft een Master in Criminologie en kan zowel de rol vervullen van Signatory als KYC Product Manager. Na haar KYC traineeship bij ING in 2016, heeft zij bij Triodos en InsingerGilissen haar operationele ervaring kunnen gebruiken in haar rol als KYC Product Manager met een specialisme op Client Onboarding. Haar rijke ervaring in banking kan zij nu ook inzetten om de andere poortwachters te helpen om slim compliant te worden en blijven.

Lisanne woont in Purmerend. In haar vrije tijd geniet ze enorm van gezelligheid met vrienden en heeft ze een passie voor reizen.


Ons ontwikkelteam


Michał Czopek

Architect

Krzysztof Brańka
Fullstack Developer

Michał Maj

UX / UI Designer

Konrad Broda

DevOps

De totaaloplossing die helpt

clientacceptatie eenvoudig

te maken

Neem contact met ons op